Prosjekt: Bad

Vakre, vakre fliser..

Disse er fra Jatana Tiles, som spesialiserer seg på å reprodusere gamle fliser fra rundt omkring i verden. Disse er blant annet fra Frankrike og Belgia.
De koster nok en del, i og med at de blir produsert i Australia, men det er jo lov å få litt inspirasjon! 
Disse 3 flisene er fra den norske produsenten, Historiske Fliser, og dermed mye mer tilgjengelige!

Hurra! 

De fleste interiørbloggere har sett disse ved én eller flere anledninger, både på blogger og i interiørblader, og grunnen er jo enkel. Flisene er så fine! 

De fleste gamle flisene man finner i eldre hjem i Norge er gjerne brakt hjem av seilere, og dermed er de ofte preget av for eksempel spanske, hollandske og marrokanske elementer. Mange av den eldre garde kaller rett og slett de gamle flisene for Marrokanske fliser..
Kanskje derfor jeg synes det er så gøy med de 2 flisene som faktisk er inspirert av gamle norske mønstre; Liten norsk stjerne og Stor norsk stjerne. 
Min mann og jeg ønsker, som skrevet tidligere, et bad som er holdt i fargene blått og hvitt, og med tydelige referanser til 1800- til tidlig 1900-tallet. Det blir etter planen hvitmalt panel på veggene, og da kan vi godt ha noen fliser med litt farge og mønster på gulvet. 

FAVORITTEN ER


LITEN NORSK STJERNE

Og jeg håper den blir å finne på det ene badet vårt innen neste sommer..

Ha en fortsatt nydelig uke!
Her er det deilig sommervær, jeg svinger meg rundt i min farmors sommerkjole, 
og nå skal vi ut og pusle i hagen!

Kommentarer

  1. finnes så ufattelig mange fine fliser, og de gjør virkelig alt i ett rom. Jeg likte spesielt nr1 og den nederste. sprekt altså!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive noen ord til meg! Det setter jeg stor pris på :) Ha en fortsatt fin dag!

Populære innlegg