Retro boblevannmaskin


Da jeg var liten hadde vi én slik Soda Stream 101 hjemme og én på hytta. Den var veldig populær og godt brukt på lørdagskveldene og i bursdagsselskaper. Den gang brukte vi den ikke for å få farrisvann, men hadde pumpeflasker med ulike smakstilsetninger. På hytta var det uaktuelt å bære brusflasker opp til hytta, så der var det veldig gøy å kunne lage sin egen brus på lørdagskvelden. Nå har de begynt å selge både Soda Stream og smakstilsetninger igjen, for eksempel på Elkjøp.
Desverre ble begge maskinene fra barndommen min kastet for noen år siden, men flaskene ble heldigvis spart på. Da jeg kom over en slik brusmaskin (med en gasspatron som virket) på brukthandelen slo jeg til. Betalte 20kr.. Problemet er at jeg ikke får tak i flere gasspatroner som passer denne maskinen, så her nyter vi brusen så lenge den varer.. Vi drikker egentlig ikke brus, så regner med at den i grunnen vil vare i mange år!

Kommentarer

 1. Så kult da! Husker at vi også hadde en sånn da jeg var lita

  SvarSlett
 2. Ta med gasspatronen til nærmeste "brygge øl hjemme" utsakg, og de kan nesten garantert bistå med å få fyllt patronen med CO2 igjen...

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for godt tips! Som jeg skrev i bloggposten drikker vi ikke egentlig brus, så den gasspratonen fra 2010 er det faktisk futt i enda :)

   Slett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive noen ord til meg! Det setter jeg stor pris på :) Ha en fortsatt fin dag!

Populære innlegg