Økologisk og "giftfri" solkrem

Om ikke så alt for lenge (hvis alle bare holder seg friske..) drar vi til varme Tyrkia. Hurra for sol og varme, herlig badetemperatur, avslapping og familietid! Og enda mer sol... Og det er vel ikke tvil om at min ungdoms-solkrem, saltvann, ikke akkurat er å anbefale.. Nå som jeg snart runder 32 bør jeg vel begynne å tenke på de kommende rynkene...
Satser på gode gener..
 I steden for saltvann (som for så vidt er både økologisk og giftfri, men lite beskyttende..) har jeg i år bestilt solkrem fra Green Spirit, og håper at jeg får den i posten innen en ukes tid. 
 

Dette er deres egen beskrivelse av solkremen:

Økologisk sertifisert solkrem for baby, med meget høy beskyttelse SPF 50+ til ansikt og kropp. Solkremen har naturlig mineralfilter (fysisk filter) og beskytter både mot UVA og UVB stråler. Beskytter med det samme etter påføring. Ny forbedret formel gjør huden mindre hvit! Lett konsistens, lett å smøre ut, etterlater ikke huden fet. Solkremen er vannfast.
Eksklusiv 100% naturlig formel med økologisk aloe vera, jojobaolje, tamanuolje og sheasmør. Helt uten parfyme og allergener er denne solkremen velegnet for sensitiv hud. Dermatologisk testet.
Alphanova Sun solkremer har ingen negativ effekt på sjøliv eller korallrev. De er 100% nedbrytbare og helt uten kjemiske tilsetningsstoffer. Trygg for naturen, dyrene og deg! 
Uten parabener, kjemisk filter, nanopartikler, mineraloljer, syntetisk parfyme og dyretesting. Opprettholder EUs standard for merking og tilstrekkelig UV-beskyttelse!


We are soon traveling to Turkey, and I have ordered ecological and paraben free sunscreen from Alphanova. Hope to recieve it in time for our holiday :)

Kommentarer

Populære innlegg