Nytt møter gammelt

NIB sin utfordring denne måneden var å vise en kombinasjon av nytt og gammelt, og det kunne jo ikke ha passet bedre. Hele huset vårt består av en miks av gamle skatter og nye funn. 
Vi har et lite sørlandshus fra 1850, og prøver å bevare husets sjel. Men vi vil ikke bo i et museum.. Derfor prøver vi å mikse Kartell med et gammelt symaskinbord, Eamesstoler til olderforeldrene mine sitt spisestuebord, og ikealampe på olderfars gamle skap. 
 Alt handler om balanse!


 Sengen er enda en fantastisk gave fra Kjetil, en av min kjære husbond sine beste venner. Den er noen år gammel og ble kjøpt på Mitt Skattekammer, en lokal bruktbutikk, før den havnet hos oss.


 Det kan ikke gå galt med en klassiker!
Nå er hverken min mann eller jeg veldig religiøse av oss, så vi valgte en litt annen twist på "korset over sengen". Marilyn Monroe er tidløs, og jeg liker aller best det røde krysset over bildet, som et tegn på at bildet i sin tid ble forkastet. Uten at jeg skjønner hvorfor..
Her har jeg mikset et gammelt fotografi, utgitt i en ny avis (Dagbladets Magasinet), med en gammel ramme.


Bokhyllen fungerer som nattbord og ble kjøpt på Mitt Skattekammer. Klokken er ny, selv om den ser gammel ut.. Den fant vi på Barbu Interiørhus. Nattbordet vårt er alltid fullt av alt for mange bøker, men slik skal det være! Både husbonden og jeg er ivrige bokslukere, så her finner man en god miks av nytt møter gammelt. Gamle klassikere; som Phantastes, er stablet sammen med "nye klassikere"; som Boktyven.


Kommentarer

  1. Herlig med miks av nytt og gammelt; gøy å ha "sitt eget" interiør uten at "alle andre" har det samme. Fin og spesiell seng dere har arvet!
    Ønsker deg en fortsatt fin dag!
    -Hedda-

    SvarSlett
  2. Den senga var virkelig et blikkfang! I like!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive noen ord til meg! Det setter jeg stor pris på :) Ha en fortsatt fin dag!

Populære innlegg