Lara, here we come!


Årets sommerferie er bestilt, og vi gleder oss stort til å dra tilbake til Lara for 3.gang!
Dette hotellet kan jeg virkelig anbefale både til de som skal dra på kjærestetur og de som skal på familietur.
Vi diskuterte mye frem og tilbake om hvor vi skulle dra under mammapermen, men alle planer ble lagt på hylla da det viste seg at den lille babyen ikke var helt frisk. Nå har hun heldigvis vært stabil siden desember, og vi fikk tommelen opp fra helsestasjonen da vi ønsket å dra på en ferie. Valget falt raskt på Barut Hotel Lara Resort, Spa and Suites, både fordi det er trygt å dra til et sted vi kjenner første gangen vi drar med 2 små barn, og selvsagt fordi vi elsker stedet! Og de har spa til en sliten småbarnsmor!!
Bildene er fra forrige tur vi hadde dit.

  
Lara er et 5 stjerners all inclusive hotell, og det er på Ving sin TopSelection liste. Det er 6 á la carte restauranter å velge mellom, i tillegg til en overfylt buffet, flere lunsjsteder, og en kafé med de deiligste kaker. Det er egen strand, gratis solsenger og håndklær, flere bassenger, gratis bar (iskald iste på stranden!) flere steder..  Gratis barneklubb, kino, kveldsunderholdning, nattklubb, tennisbaner.. og nevnte jeg spa? Her får man valuta for pengene! 
(Skulle tro jeg var kjøpt og betalt av hotellet, men det er jeg desverre ikke..)
Hvis man bestiller den litt dyrere junior suiten, slik vi pleier å gjøre, får man i tillegg gratis roomservice (derfor frokost på rommet!), fersk frukt hver dag, aviser, sjokolade, stryking av tøy, én gratis spabehandling, etc.
Det er helt greit å våkne til at noen kommer trillende inn med frokosten på rommet når man er for trøtt til å gå ned i buffeen.. Og ikke minst kommer jeg til å sette umåtelig stor pris på det nå som vi skal ha med barna. Står Lillesøster opp i 06tiden slik hun pleier, så kan jeg bare ringe opp litt frokost!


De skjønne damene som vasket rommet vårt sist ordnet både hjerter og svaner på sengen, og selv om det i løpet av en uke ble ganske mange blomster å plukke opp fra sengen, vasken og badekaret, var det jo en virkelig god tanke! Tror neppe det blir like mange hjerter på dynen nå som vi også har med to barn, men hvem vet..? Jeg håper i alle fall jeg får sjokolade på puten!


Strand, parasoll, blad, solkrem...
og sånn går nu dagan.. i alle fall når man drar uten barn..

Ha en finfin lørdag!
I dag skal vi i konfirmasjon!
Hurra for Anja Johanne!

Kommentarer

 1. Tack för det goda tipset! Det såg helt vidunderlig ut! Och det är verkligen på sin plats att lyxa till det lite extra på ferien - det är vi småbarnsföräldrar värda!
  Jag har också goda minnen från Turkiet, och har länge haft lust att resa tillbaka dit med mannen. (Han har aldrig varit där).

  Ha den fin start på veckan!
  Kramar Joy

  Ps. Jepp, det stämmer att bilden var från spornes! ;)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive noen ord til meg! Det setter jeg stor pris på :) Ha en fortsatt fin dag!

Populære innlegg