Husfrøyen fyller 30 år!


En dag for 30 år siden kom en stor jente på 4800gram til verden på sykehuset i Arendal, rundt den samme tiden som Prins Charles og Prinsesse Diana trakk seg tilbake til bryllupssuiten.. 30 år senere sitter jeg her med min nydelige familie, og er i grunnen ganske tilfreds med å gå over til 30åringene.
Jeg har krysset av alt på "sjekklisten" som jeg lagde da jeg var rundt 20 år, både utdannelse, jobb, mann, barn, hus, sertifikat, bil.. Ja, til og med en blogg har jeg skaffet meg.. Nå må jeg vel i grunnen bare lage meg en ny liste for hva jeg skal ha gjort i løpen av 30 årene. Noen tips? Hva bør man ha gjort før man er 40 år?

Kommentarer

  1. Ikke en dum idé! Bor jo ved Sørlandskysten, og der er det nok av spennende plasset jeg kan dykke. Problemet er nok heller at jeg er litt redd for å dykke etter å ha hørt om alt for mange dykkerulykker.. Jeg er nok ingen adrenalinjunkie, så fallskjermhopping, skydiving, fjellklatring og slike ting kommer ikke på listen min. Er nok heller mer i retningen av å lære meg et nytt språk eller dra til et nytt sted, videreutdanne meg, få en ny jobb, bygge på huset.. Ganske kjedelige ting sammenlignet med dykkelappen :)

    SvarSlett
  2. Haha=) Dykkerulykker er nok ofte på litt mer avansert dykking, en vanlig scuba diving ned til 20 meter, men det skjer jo der akkurat som i alle andre sporter også.:) Det er en kjempe fin ting for en familie, man for mange fine opplevelser sammen og masse kvalitets tid... Men nye språk og reising er også en fin ting. Og ta det med ro samtidig som man lærer og opplever noe nytt kan ogsså være veldig gøy... Men jeg finner dykking faktisk ganske avslappende, svøm rundt i rolige omgivelser, sitte på havbunnen og se på stor fiske stimer og alt som hjemmer seg under overflaten...

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive noen ord til meg! Det setter jeg stor pris på :) Ha en fortsatt fin dag!

Populære innlegg