Påsketips for de travle..

Jeg regner med at det ikke bare er jeg som ikke akkurat er like flink til å planlegge påsken som julen.. Juleforberedelsene starter som regel i begynnelsen av november, men påskeforberedelsene starter som regel i løpet av påsken.. Men Martha Stewart, alle husfrøyers gudinne (?), har tips nok i fleng til å redde påskestemningen. Alle bildene er fra Marta Stewart sin hjemmeside.


Nå er det litt tidlig for konvaler og syrin her i Norge, men snøklokker, blåveis og krokuser gjør vel samme nytten? Og har man ikke tilgang til hage-/villblomster kan vel påskeliljer være like fint?


Vår lille prinsesse vil elske disse kaninene, men er ikke så sikker på om de vil overleve påskeuken.. Velger man plastikkegg kan jo til og med poden være med på å lage disse små sjarmtrollene. Unger ELSKER jo å lime!


Slike egg har jeg prøvd å lage før, og de blir veldig fine på påskebordet. Det er lurt å ha eggene i en eggekartong når man heller oppi den smeltede voksen. Lysmasse og veker kan man blant annet kjøpe på Panduro Hobby.


Disse eggene med 1800talls silluettbilder på syntes jeg var kjempesjarmerende! Tror jeg vil legge de på et fat med noen små greiner rundt. Jeg har desverre ikke alt av utstyr til å gjøre dette på den kjappeste måten, men med en svart tusj og en stødig hånd skal vel jeg også få til noe lignende. Håper jeg..

Kommentarer

  1. Hei!

    Takk for mange gode påsketips! Skal hvertfall prøve de eggene med lys i, det var jo kjempesmart:)

    Hilsen Hilde

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive noen ord til meg! Det setter jeg stor pris på :) Ha en fortsatt fin dag!

Populære innlegg