Den perfekte stellebag..

Jeg er på leting etter den perfekte stellebag.. Én som fyller både mor og fars estetiske krav, men også de praktiske. Den skal være pen å se på, ikke være for feminin, romme alt hva man trenger til kafébesøk, biltur og familiemiddager, og gjerne ha noen ekstra finesser..

Her er noen av de jeg liker (og som jeg tror også husbonden kan godta..):


Wisey, Daddy's bag. Prisen ligger på cirka 500kr. Kan kjøpes f.eks via Lilleprinsen.


Stellebag fra Teutonia. Prisen ligger på cirka 750kr. Kan kjøpes f.eks via Lilleprinsen.Lin og Leo Baby Bag. Prisen ligger på cirka 1700kr. Kan kjøpes f.eks via Lilleprinsen.

FAVORITTEN: Baby Travel fra Delta Baby. Ukjent pris. Så den først på Foreldremanualen. Kan også lese mer om den på Delta Baby. Håper denne blir i salg i Norge snart, for den virker perfekt til f.eks biltur opp til hytta, eller utenlandsferier. Seng/stelleplass passer for babyen opp til cirka 6mnd, og bagen har innebygde thermolommer. Fantastisk.

Og hvis det bare er mor som skal bestemme, vil jeg gjerne ha Elisabeth Quilted Fawn fra Storksak. Prisen er på £250, og jeg kunne godt brukt denne også etter at babyen var ferdig med å bruke den.  

Og ja, for de som lurte.. vi venter en liten baby om noen måneder! :) 

Kommentarer

  1. Så koselig!:) Gratulerer så mye og lykke til med innspurten!

    SvarSlett
  2. Jo, takk takk :) Gleder oss masse til å få en liten baby i huset igjen. Selv om jeg nok ikke gleder meg like mye til søvnløse netter.. Har heldigvis ikke termin før i august, så er litt over halvveis nå:)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive noen ord til meg! Det setter jeg stor pris på :) Ha en fortsatt fin dag!

Populære innlegg