Hjemmelagde kakefat


Jeg kom over en svensk blogg som heter Pastill, av Frøken Pyssel, og denne damen er fantastisk på DIY prosjekter. Hun lager blant annet de lekreste kakefatene. Se så fine de er! Og for en god idé med de små heklede brikkene!
Hun handler inn gammelt porselen av typen runde fat, tallerkener, kaffekopper, etc. og fester 3 deler sammen ved hjelp av deler i metall.
 Jeg vet ikke om slike deler selges i Norge, men godt mulig den svenske produsenten hun har brukt, Kakfateriet, sender til Norge.

Andre måter å gjøre det på er å bruke tekopper som "stang" mellom fatene/tallerkene. Eller lysestaker i ulike størrelser. Jeg har også sett noen som har brukt små krystallglass. Så dersom man ikke får tak i slike stenger som Pastill har brukt er det med andre ord håp!

Nå må jeg bare komme meg på bruktbutikken og finne meg noe passende porselen!

Kommentarer

 1. Åja det er en søt idé. Jeg tror panduro selger slike. Mener jeg leste det en plass.

  Koselig å lese om bryllupet ditt. Gratulerer med de første 6 år! Vi giftet oss en solskinnsdag på den tiden det var karnevallsfeiring. Hele byen var ute og feiret i utkledningsklær. Min far og jeg ble fraktet til kirken i en gammel T-Ford 1919 og havnet midt i karnevallsopptoget. Det var mange som lurte på om vi var riktige brudepar:-) Noen ropte at jeg hadde funnet en altfor gammel mann (min far).

  Ha en flott ukestart!
  Klem:-)

  SvarSlett
 2. Det var en kjempe søt idè:-) KOselig du tok turen innom meg. Takk for inspirasjonen, skal ta en titt på den svenke bloggen . Veldig glad i DIY prosjekt. Ha en fin helg:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive noen ord til meg! Det setter jeg stor pris på :) Ha en fortsatt fin dag!

Populære innlegg