Fløyelsgresskar?

Man kan synes hva man vil om halloween.. eller allehelgensaften om man vil.. men det er ikke til å komme utenom at den kommer snikende hvert år. Som regel rømmer vi opp på hytta den helgen, og håper at huset fremdeles står urørt når vi kommer hjem, men nå som Storesøster snart vil oppdage gleden ved denne feiringen (les: godteri..) så blir det vel til at vi må kapitulere og bare bli med på sirkuset.. Men istedenfor å handle noen tacky plastgresskar kan man jo sy noen i litt dusere (enn knall oransje) og fine tekstiler istendefor! Og da kan man igjen se til Martha, oh store husfrøy, Stewart for inspirasjon. De fine bildene er lånt derifra.


Enkelt er det også! Finn ønsket stoff, være seg lin, fløyel eller enkel bomuld. Klipp ut et kvadrat som er dobbelt så langt som det er bredt. Brett stoffet med rettsiden opp og sy langs kortsiden. Bruk en dobbelt tråd, sy langs den ene enden og rynk den slik at man får en pose.
Vreng den med rettsiden ut og ha i fylling. Bruk igjen en dobbelt tråd og sy igjen toppen av posen.
Bruk en sterk tråd og vikle den rundt gresskaret. Dra til slik at det får den riktige formen. Lag eventuelt også en stilk til gresskaret.

Kommentarer

Populære innlegg