Fuglene trenger litt hjelp når snøen og frosten kommer..

Rett på utsiden av kjøkkenvinduet setter vi opp et fuglebrett hver høst når frosten begynner å komme. Fuglene setter pris på maten, og vi setter pris på å se alle de nydelige fuglene som besøker brettet. Hvis man ikke har en handyman aller handywoman som kan snekre opp et fuglebrett, eller hvis man bor i leilighet, er det jo nok av fine alternativer.. Her er noen av mine favoritter:


Denne finner du på Green&Blue, så jeg vet ikke helt om de også blir solgt i Norge. Det står bare at de sender i Storbritania. Men det er fin å se på i alle fall!


 Foretrekker man å sette fulgebrettet i bakken, er dette alternativet fra samme butikk et ypperlig valg.. synes i alle fall jeg! Du får ta turen til London og kjøpe med deg et fuglebrett!

Denne får man i alle fall stort sett over hele Norge.. Den er fra Eva Solo og koster rundt 400kroner. Den er jo så estetisk å se på, og i tillegg så gjør den jo nytten sin, nettopp å få matet fuglene.

Eva Solo har også sin variant av det stående fuglebrettet. Faktisk har de to, så dette er bare én av variantene.

Da er det med andre ord bare å gå i snekkerbodet og snekre sammen et fuglebrett! Eller gå på for eksempel Jernia og handle en Eva Solo fuglemater.. Begge variantene funker!

Kommentarer

Populære innlegg